Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Russische rechter wil dna van oud-Ajacied vanwege verwekken kinderen

15 februari 2019, 16.10 uur · Aangepast 15 februari 2019, 17.09 uur

Oud-Ajacied Lorenzo Ebecilio is in een bizarre zaak verwikkeld in Rusland. De voetballer zou in dezelfde periode bij twee verschillende vrouwen twee kinderen hebben verwekt. Nog opmerkelijker is dat het meisje en het jongetje op exact dezelfde dag zijn geboren.

Dat beweert althans Anna Bagajeva, de moeder van een van de kinderen, ze wil dat Ebecilio haar dochter erkent en heeft daarover een rechtszaak gevoerd in Moskou, zo schrijft het AD. De rechter wil daarom dat Ebecilio een dna-test laat uitvoeren. De oud-Ajacied moet voor 23 februari zijn dna afstaan, anders wordt hij officieel erkend als vader van het meisje. 

Andere vrouw
Toen Ebecilio een relatie had met Bagajeva in 2016 zou hij tegelijkertijd een relatie hebben met Daria Danilina. Beiden vrouwen bevielen op 17 januari 2017.

TV-show
De moeders waren onlangs te gast in een tv-show en daar werd bekend dat Ebecilio op de foto stond met zijn zoontje. De redactie van het programma deed zelf een dna-test en daaruit bleek dat het voor 90% zeker zou zijn dat de voetballer de vader is van beiden kinderen.   

Ajax
Ebecilio voetbalt momenteel bij Rode Ster Belgrado in Servië. Tussen 2015 en 2017 speelde de aanvaller in Rusland. De aanvaller speelde tussen 2010 en 2013 38 officiële wedstrijden voor Ajax waarin hij negen keer scoorde.