Start van hoofdcontent

112

nl

Medewerker restaurant Bos en Lommerweg bedreigd met vuurwapen

21 maart 2019, 21.12 uur · Aangepast 21 maart 2019, 21.52 uur

Een medewerker van een restaurant aan de Bos en Lommerweg is afgelopen vrijdagnacht rond 00.40 uur met een vuurwapen bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen.

Als de werkdag voor het twintigjarige slachtoffer en zijn twee collega's er bijna op zit, komt een man het pand binnenlopen. Deze verdachte bedreigt direct het slachtoffer met een wapen en dwingt hem geld in een tas te stoppen.

Dankzij getroffen veiligheidsmaatregelen van het restaurant, verlaat de overvaller zonder buit het pand. De medewerkers slaan onmiddellijk alarm.

Getuigen gezocht
De verdachte is ongeveer 175 centimeter lang, heeft bruine ogen en krullend haar. Hij droeg een gezichtsbedekkend masker, capuchon, zwarte joggingsbroek, zwarte jas van het merk The North Face, zwarte schoenen en had een zwarte tas van het merk Eastpak bij zich. 

Wie iets opvallend heeft gezien of gehoord rond dit tijdstip met betrekking tot deze poging tot overval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem via 0800-7000.