Start van hoofdcontent
nl

Noordzijde Slotermeerlaan op de schop voor nieuwe buslijn 69

22 maart 2019, 18.20 uur

Er wordt hard gewerkt in Nieuw-West aan de realisatie van de nieuwe buslijn 69. Nu is ook de noordzijde van de Slotermeerlaan aan de beurt.

De werkzaamheden vinden plaats op maar liefst vier plekken, zo wordt er onder meer een nieuwe tram/bushalte gemaakt voor bus 69. Voor voorbijgangers valt er genoeg te zien. Van rupsbanden tot zandzuigers, aan de Slotermeerlaan staan en rijden bouwwerktuigen in alle soorten en maten.

De buurt reageert enthousiast op de komst voor de nieuwe buslijn. 'Het is een goede faciliteit voor de mensen in de buurt', vindt een buurtbewoner. Een ander vindt de huidige situatie 'een rotzooitje', maar is blij dat de verkeerssituatie verbeterd wordt.

Gedeeltelijke afsluitingen
Door de werkzaamheden zijn er afsluitingen. Zo kun je de komende acht weken niet van de Burgemeester de Vlugtlaan richting het Roëllcircuit rijden. Daarna wordt het werkterrein naar de andere kant verplaatst, waardoor het verkeer vanaf het Röellcircuit wordt omgeleid. Naar verwachting zijn de werkzaamheden medio juni klaar.