Ajax

Feest na kampioenswedstrijd en huldiging Museumplein live op AT5

15 mei 2019, 16.06 uur

Whatsapp

Woensdag en donderdag is het feest voor Ajax. Na een lang en schitterend seizoen begint woensdag om 19.30 uur de allerlaatste wedstrijd van het seizoen in Doetinchem tegen de Graafschap. En zo rond 21.15 uur zal aanvoerder Matthijs de Ligt de 34e kampioensschaal in ontvangst nemen. Vanaf dat moment begint ook de live-uitzending van AT5.

FEEST NA KAMPIOENSWEDSTRIJD LIVE OP AT5
We zijn woensdagavond met verschillende ploegen in de stad. We kijken De Graafschap - Ajax met fans in De Westerunie, cafe Mojo en op het Leidseplein en uiteraard zijn Ajax-verslaggevers Jarno Grob en Gijs Kok in Doetinchem bij de wedstrijd. Vanaf ongeveer 21.00 uur schakelen we over naar waar de fans feest vieren en als de spelers voor de camera verschijnen laten we dat uiteraard zien. Mocht Ajax als ze terug zijn in Amsterdam weer een feestje gaan vieren met supporters bij de Johan Cruijff Arena dan zullen we daar ook bij zijn.

AT5

HULDIGING MUSEUMPLEIN LIVE OP AT5
En dan is een dag later de huldiging op het Museumplein. Want naast de schaal moet natuurlijk ook de behaalde KNVB-beker aan het publiek worden getoond. Daarnaast heeft Ajax natuurlijk een ongelooflijk mooie reeks wedstrijden gespeeld in de Champions League. Dit droomseizoen wordt donderdag gevierd op het Museumplein. En kunt u er niet bij zijn, AT5 is er wel bij. Vanaf even voor 16.00 uur kunt u inschakelen op tv en uiteraard is er ook een livestream op onze website.

AT5

Whatsapp