Start van hoofdcontent

Stad

nl

Ook Zlatan reageert op niet-scorende AFC-spits: '20 wedstrijden, nul goals, what the fuck is that?'

2 juni 2019, 14.01 uur · Aangepast 2 juni 2019, 14.30 uur · Foto: Instagram

Na een hele rits aan BN'ers heeft het nieuws van de niet-scorende spits van het vijfde van AFC ook het buitenland bereikt. Zo hebben enkele buitenlandse internationale (oud-)topvoetballers een filmpje opgenomen voor de Amsterdamse Philippe, die na twintig wedstrijden als spits op het opmerkelijke doelpuntentotaal van nul uitkwam.

Ronald de Boer, Humberto Tan, Sjaak Swart, Lil' Kleine en nog veel meer bekende Nederlanders namen al een filmpje op voor Philippe. Maar het nieuws van de niet-scorende spits gaat nu dus zelfs internationaal. Niemand minder dan voormalig Ajax-spits Zlatan Ibrahimovic, die zelf doorgaans weinig moeite heeft het net te vinden, heeft een boodschap voor de niet-scorende spits.             

Lees ook: BN'ers nemen niet-scorende AFC-spits op de hak: 'Ik sta een tikkeltje voor lul' 

'Twintig wedstrijden, nul goals, what the fuck is that?', zegt de Zweed, die Philippe hulp aanbiedt voor zijn probleem. 'Als je wil leren hoe je moet scoren kun je naar mijn school komen, ik zal je leren hoe je moet scoren. Veel succes met deze "shit results".'   

En Zlatan is zeker niet de enige buitenlandse voetballer die een boodschap heeft voor de AFC'er. Oud-topvoetballers David Trezeguet, Robert Pires en Carles Puyol hebben ook een filmpje opgenomen. Philippe liet zaterdag aan AT5 weten alle berichten grappig te vinden, 'maar je staat ook wel een tikkeltje voor lul'.   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eindelijk feedback van een spits waar ik echt nog van wat kan leren!M’n voorbeeld 👏👏👏Thanks @iamzlatanibrahimovic

A post shared by Philippe Hes (@philippehes) on