Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax met Van de Beek, Martinez en Álvarez naar Londen

4 november 2019, 14.21 uur

Ajax vertrekt met twintig spelers naar Londen. Ook Donny van de Beek is van de partij, ondanks de blessure die hij opliep tijdens het duel tegen PEC Zwolle.

Hetzelfde geldt voor Ajacieden Lisandro Martínez en Edson Álvarez, die eveneens geblesseerd raakten tijdens de wedstrijd van afgelopen vrijdag. Ze zijn inmiddels toch weer fit genoeg om mee te reizen naar de Britse hoofdstad.

Overige spelers
Daarnaast reizen Bruno Varela, Andre Onana, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Joël Veltman, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Sergiño Dest, Nico Tagliafico, Siem de Jong, Razvan Marin, Zakaria Labyad, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes en Hakim Ziyech mee.

Twee van hen zullen morgen nog buiten de definitieve selectie vallen, aangezien er maar achttien spelers op het wedstrijdformulier mogen staan. 

Persconferentie
Naar verwachting komen de spelers rond 15.20 uur (Nederlandse tijd) aan in Londen. Daar hebben ze vanavond nog een korte training. Verder geven trainer Ten Hag en aanvoerder Tadic rond 20.15 uur een persconferentie.

Wedstrijd
Morgenavond neemt Ajax het dan op tegen Chelsea tijdens het vierde groepsduel van de Champions League. Het uitvak in Londen zal helaas leeg blijven.