Start van hoofdcontent

112

nl

Drie aanhoudingen na steekpartij Govert Flinckstraat

3 februari 2020, 13.45 uur · Door Redactie

De politie heeft vanmiddag drie personen aangehouden in de Govert Flinckstraat in De Pijp na een steekpartij. Vermoedelijk is er een ruzie aan voorafgegaan. Een van de verdachten is gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Robby Hiel / Inter Visual Studio

Wat de reden van de vechtpartij is geweest, kon de politie niet zeggen. 'We zijn de puzzelstukjes bij elkaar aan het leggen. We spreken nog met getuigen.'

Traumahelikopter

Aanvankelijk werd er een traumahelikopter opgeroepen omdat er een gewonde zou zijn, maar de helikopter is onverrichter zake terug gegaan. Wel is een verdachte naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen is niet bekend. De politie is nog op zoek naar getuigen die het voorval hebben gefilmd.  

Een buurtbewoner zegt dat hij geschreeuw hoorde. 'Er lagen twee mannen op de grond. De een was de ander in elkaar aan het tikken, en heftig ook. Hij bleef inslaan op het hoofd. Er is ook een mes gevonden.'

Bandenprikker

Gisteren werden de banden van ongeveer vijftig voertuigen lek gestoken in dezelfde straat. De politie kon niet zeggen of het voorval vandaag verband houdt met dat incident. 

AT5