Start van hoofdcontent

Stad

nl

AT5 en NH Nieuws maken gezamenlijk uitzendingen over coronacrisis

16 maart 2020, 11.33 uur · Aangepast 16 maart 2020, 13.16 uur · Door Redactie

AT5 en NH Nieuws gaan de komende weken samen verslag doen van de coronacrisis. Mede om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen thuis kunnen werken, en er dus zo weinig mogelijk naar kantoor hoeven te komen slaan de redacties de handen ineen. Dagelijks komt er een gezamenlijke nieuwsuitzending met nieuws uit Amsterdam en de rest van Noord-Holland. 

De lege redactie van AT5 en NH Nieuws - AT5

Vanaf vandaag werken er zoveel mogelijk redacteuren en verslaggevers vanaf huis. Alle onlineredacteuren werken ook allemaal thuis en ook de redacties van andere programma's mogen niet naar het kantoor op de  Aletta Jacobslaan komen. Zo is het aantal mensen dat daadwerkelijk op de redactie werkt tot een minimum beperkt.

Interviews proberen we indien mogelijk via telefoons op te nemen. Verslaggevers die wel de stad in gaan houden afstand tijdens interviews.

Vanaf vandaag om 17 uur is de eerste gezamenlijke uitzending van NH Nieuws/AT5 is om 17.00 uur te zien op AT5, op tv en online. Daar zie je eerst het Amsterdamse nieuws en daarna de items uit Noord-Holland.

Om 19.00 uur is de live-uitzending te zien op NH, ook op tv en online, in die uitzending eerst het nieuws uit de provincie, gevolgd met een blok Amsterdams nieuws. Nejifi Ramirez presenteert beide uitzendingen. 

De lege redactie van AT5 en NH Nieuws - AT5

Als nieuwszender zijn we in deze tijden ook beperkt in wat we allemaal kunnen filmen. Mocht er in jouw omgeving iets gebeuren dat misschien de moeite waard is om te publiceren laat het ons weten.

Foto's, filmpjes en tips kun je sturen naar onze Whatsapptelefoon (06-51190938) of via het antwoordformulier op onze website.

Voor nieuws uit Noord-Holland, kun je filmpjes, foto's en tips sturen naar NH Nieuws.