Start van hoofdcontent

Stad

nl

Met een lach en een traan een feestje voor het raam van de jarige oma Van Beersum (86)

20 maart 2020, 17.28 uur · Aangepast 20 maart 2020, 18.11 uur · Door Redactie

Het was een emotionele dag voor de familie Van Beersum. Oma is vandaag 86 jaar geworden, maar omdat ze in een verzorgingshuis woont zat een bezoek van de familie er niet in. Dochter Nickrockss, van het duo Nickrockss & Mr. Extravaganza, kwam met een draaiorgel naar verzorgingshuis Torendael aan de Veluwelaan om de verjaardag toch te vieren. En dat was heel feestelijk en ook wel een beetje verdrietig tegelijk.

Natuurlijk waren ook de kleinkinderen en achterkleinkinderen meegekomen om er toch nog een vrolijk feestje van te maken, op straat voor het raam van het tehuis. Achter het raam zat oma Van Beersum met haar medebewoners en het personeel van Torendael. En onder de klanken van Johnny Jordaan's beste hits en met  confettikanonnen in de aanslag werd er het beste van gemaakt.

Zo voelde dat ook voor oma Van Beersum's kleindochter: 'Het is heel emotioneel. Ik vind het heel moeilijk. Je weet niet of het de laatste verjaardag is en of het allemaal goedkomt. Oma is heel verdrietig. Maar ja, dit is dan weer echt supermooi.'