Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Tweets Van der Sar vullen harten Ajaxfans met hoop op terugkeer Suárez

29 augustus 2020, 16.23 uur · Door Redactie

Is het een grap of hint Edwin van der Sar op de terugkeer van Luis Suárez? De algemeen directeur heeft vandaag voor flink wat verwarring gezorgd met enkele opmerkelijke tweets.

De terugkeer van de Uruguayaan is al sinds zijn vertrek in januari 2011 een vurige wens van Ajaxfans. Er wordt nu al een tijdje gespeculeerd over een mogelijk terugkeer naar Ajax gezien Ronald Koeman, die net is aangesteld als trainer van FC Barcelona, zou hebben aangegeven dat hij weg mag. 

Van de week postte Van der Sar een foto van een briefje dat door twee jonge fans, Sam en Nick, op zijn autoruit werd achtergelaten. In het briefje verzoeken de jongens om Suárez terug te halen (en als dat niet lukt Messi). Vandaag bedankte hij hen nogmaals voor het briefje en beloofde hij hen dat als het lukt, zij het nieuwe Ajaxshirt aan de spits mogen uitreiken. 

Drukpersen

De echte opwinding ontstaat als commercieel directeur Menno Geelen vraagt of hij dan wel op tijd wordt ingelicht, zodat er genoeg exemplaren van het shirt kunnen worden besteld. 'Komt goed Menno en zet de drukpersen maar vast aan...', antwoordt Van der Sar. 

De tweet heeft bij veel Ajaxfans voor een spannende zaterdagmiddag gezorgd. 

We hebben Ajax uiteraard om een reactie gevraagd. De woordvoerder laat weten: 'Haha nee daar zeg ik niks over (maar als je de humor v Edwin kent....)'.

Bij AT5 kennen we Edwin niet door en door, maar mocht iemand dit kunnen duiden, dan horen we het graag. Ajax speelt overigens vanavond een oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. In de Arena wordt om 19.00 uur afgetrapt. Het item over die wedstrijd vind je later vanavond op AT5.nl.  

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938