Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Dusan Tadic wil ook dit jaar weer 'pak schaal' met Ajax

11 september 2020, 19.49 uur · Door Redactie

Dit weekend gaat het eindelijk weer beginnen voor iedereen die Ajax een warm hart toedraagt, het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg van Erik ten Hag speelt zondag de eerste competitiewedstrijd uit tegen Sparta. Tijdens de persconferentie van vandaag werden onder andere de ambities voor dit seizoen uitgesproken. 

De sfeer was ontspannen vandaag tijdens de persconferentie van Ajax. De ploeg van Erik te Hag heeft een prima voorbereiding achter de rug waarin op één duel na alles winnend werd afgesloten. 'Ik denk dat we in de goede richting zitten met het formeren van het team. We hebben een enorm sterke selectie met onze manier van voetballen', zegt de trainer. 

Quote

We hebben een enorm sterke selectie, daar zit muziek in

erik ten hag trainer ajax

'De verwachtingen zijn zoals altijd heel hoog' zegt Dusan Tadic. 'We willen weer voor de schaal gaan, de beker, en we gaan ons best doen om ver te komen in de Champions League.' Erik ten Hag had goed nieuws te melden over Daley Blind die eind vorige maand naar de grond ging omdat zijn ICD-kastje afging tijdens een oefenwedstrijd tegen Hertha BSC. Ondanks dat het niet uitgesloten is dat dat nog een keer gebeurt 'dat ding kan blijven afgaan', zegt de trainer vandaag, zit de verdediger gewoon bij de wedstrijdselectie aanstaande zondag. 

Meer Ajax-video's zien? Bekijk dan onze Ajax-playlist op ons Youtube-kanaal.