Start van hoofdcontent

Stad

nl

De Straten in de Andreas Bonnstraat: 'Kijk ook eens naar wat er goed gaat!'

24 september 2020, 21.18 uur · Aangepast 18 november 2020, 12.16 uur · Door Redactie

In De Straten van Amsterdam trekt AT5 de stad in op zoek naar bijzondere verhalen van Amsterdammers uit alle hoeken van de stad. Vandaag zijn we in de Andreas Bonnstraat in Oost.

In deze aflevering van De Straten gaan we langs bij kattengedragstherapeut Shireen. Zij woont samen met haar vier katten in een mooi benedenhuis. Hoe kan je het beste een kat benaderen? Heeft een kat altijd een vriendje nodig? Shireen geeft ons praktische tips.  

Shireen loopt met ons mee naar haar overbuurman Alexander. Daar krijgen we haar gelijk in actie te zien als kattengedragstherapeut. Alexander is geboren in Griekenland en leeft nu van zijn muziek. Hij speelt voor ons zijn laatste single - toepasselijker kan bijna niet - ‘The Pussycat’. Klik vooral even door naar zijn videoclip! 

Tot slot lopen we het TapasTheater in, waar Simon en Nikki hun show ‘Het Goed Nieuws Journaal’ aan het repeteren zijn. Ze verblijden ons met een dosis gelach, gezang en natuurlijk: goed nieuws. Want wie is er nou niet toe aan een beetje goed nieuws?

De Straten van Amsterdam is ook op YouTube te vinden. 
Al meer dan duizend keer klopte De Straten van Amsterdam aan bij Amsterdammers. Dat deden we door heel Amsterdam. Op deze kaart zie je waar we allemaal geweest zijn!