Start van hoofdcontent

Stad

nl

Even voorstellen: de makers van Wij Zijn Amsterdam

6 oktober 2020, 14.00 uur · Aangepast 8 oktober 2020, 14.13 uur · Door Redactie

Wij Zijn Amsterdam is het platform van AT5 waar jonge Amsterdammers laten zien wat hen bezighoudt. In WZA laten ze de stad zien door hun ogen en daarnaast maken ze de items van A tot Z zelf. Een soort AT5 Academy voor Amsterdams talent dus. 

Sinds begin september lopen er zeven enthousiastelingen stage bij de stadszender. Najim, Kiki, Shereen, Emre, Nadia, Said en vlogger QuatroByVeks zijn de Amsterdammers die naast hun studie of werk twee dagen in de week items maken voor AT5. 

De reportages worden wekelijks op donderdag en zaterdag gepubliceerd, op de website, Instagram, YouTube, Twitter en Facebook. Op zaterdag is een hele aflevering van Wij zijn Amsterdam te zien op onze zender. 

Heb je tips, een idee waar we echt iets mee zouden moeten doen of wil je iets anders kwijt? Laat het ons weten via [email protected]

Hieronder een aantal items die eerder gemaakt zijn door Wij Zijn Amsterdam:

Wat is Wij Zijn Amsterdam?
In Wij Zijn Amsterdam maken we verhalen uit de buurt die zijn gemaakt en bedacht door jonge Amsterdammers tussen de 18 en 28 jaar. Zij hebben zich opgegeven om mee te doen aan dit project en door hun ogen willen we laten zien wat er allemaal speelt in de stad, in hun buurt of wijk. Dit doen ze onder begeleiding van professionals van AT5 en elke zaterdag publiceren we een nieuw buurtverhaal. Heb jij misschien een tip of een idee? Mail naar: [email protected]

Kijk hier welke buurtverhalen we eerder hebben gemaakt met Wij Zijn Amsterdam.