Start van hoofdcontent

Stad

nl

Bewoner mishandeld bij gewelddadige woningoverval op IJburg

7 oktober 2020, 07.22 uur · Aangepast 7 oktober 2020, 14.03 uur
Door Redactie · Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Een gezin dat woont in een woning aan de Bert Haanstrakade op IJburg is vannacht het slachtoffer geworden van een overval. Een van hen werd mishandeld.

Iets voor 2.00 uur werd de voordeur van het huis door de twee overvallers met geweld opengebroken. Een bewoner probeerde dat te voorkomen, mede omdat er kinderen in het huis waren. Er ontstond een gevecht waarbij hij harde klappen kreeg. 

Toch wist de bewoner de overvallers weg te krijgen. De twee trokken zich terug en gingen er op een scooter vandoor. Na de overval werd er een ambulance opgeroepen. Ambulancepersoneel heeft de mishandelde bewoner behandeld.

De politie heeft inmiddels het signalement van de daders verspreid. De twee zijn tussen de achttien en twintig jaar oud en hebben beiden een licht getinte huidskleur. Een van hen heeft donker haar met gel erin, de ander heeft donker krullend haar. 

De Forensische Opsporing van de politie heeft na de woningoverval sporenonderzoek gedaan. Wie tips heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938