Start van hoofdcontent

Stad

nl

De Straten Binnenskamers bij influencer Sisi Bolatini: 'Ik heb GTST overgeslagen voor jou!'

28 november 2020, 20.59 uur · Door Redactie

Sisi Bolatini, ook wel bekend als de Travelling Turbanista, neemt ons vandaag mee naar haar bruisende werkplek in het centrum van de stad. Met meer dan 200.000 volgers op Instagram wordt het tijd dat de Amsterdammer Sisi beter leert kennen. Dit keer houdt AT5 de camera vast in plaats van de vlogger zelf.

‘Influencer approved’ beginnen we de aflevering met het halen van een kopje koffie buiten de deur. Op het Rokin vertelt Sisi over het navolgen van haar passie, het trots maken van je ouders en de favoriete foto van haar moeder.

Eenmaal binnen blijkt dat bekend zijn op social media niet alleen voordelen kent: Sisi kreeg tijdens haar tijd als stewardess een burn-out waardoor ze tijdelijk helemaal offline moest gaan. De druk om constant te filmen leidde tot uitputting, door bijvoorbeeld wakker te blijven na een vlucht van 17 uur om volgers te blijven entertainen.

Verder krijgen we een kijkje in de studio waar al haar opnames plaatsvinden. Sisi vertelt over haar deelname aan de campagne #jijstaatnietalleen van de gemeente Amsterdam. 'Ik denk dat elk meisje in Amsterdam wel een ervaring heeft met seksuele intimidatie.'

De Straten van Amsterdam is ook op YouTube te vinden.

Al meer dan duizend keer klopte De Straten van Amsterdam aan bij Amsterdammers. Dat deden we door heel Amsterdam. Op deze kaart zie je waar we allemaal geweest zijn!