Start van hoofdcontent

Misdaad

NL
V

Verdachte mishandeling vrouwen Amstelstation meldt zich

10 december 2020, 13.41 uur · Door Redactie

De man die verdacht wordt van poging doodslag tijdens een zware mishandeling van twee vrouwen op station Amstel, heeft zich bij de politie gemeld. De politie verspreidde gisteren in opsporingsprogramma Bureau 020 beelden van de verdachte.

De mishandeling gebeurde maandagavond 10 augustus. Na een woordenwisseling in een snackbar ontstaat een vechtpartij tussen drie mannen en twee vrouwen. De twee vrouwen worden naar de grond gewerkt en krijgen harde klappen en trappen te verwerken.

'Beide slachtoffers zijn na de ernstige mishandeling naar de spoedeisende hulp gegaan. Naast emotionele schade heeft één van de vrouwen waarschijnlijk ook een hersenschudding opgelopen en heeft hier een tijd niet door kunnen werken', aldus een politiewoordvoerder in Bureau 020.

Het drietal wordt verdacht van poging tot doodslag. De identiteit van de twee andere verdachten was al bij de politie bekend. De twee wilden de identiteit van de derde verdachte niet prijsgeven. Ook aan het verzoek van de recherche aan de man om zich te melden werd eerder geen gehoor gegeven.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938