Start van hoofdcontent

Stad

nl

Politie beëindigt illegaal huisfeest met 60 tot 70 bezoekers

9 januari 2021, 13.40 uur · Aangepast 9 januari 2021, 14.07 uur · Door Redactie

De politie heeft afgelopen nacht een einde gemaakt aan een illegaal huisfeest in het centrum waarbij zo'n 60 tot 70 mensen aanwezig waren.

Martin Damen

Het feest werd gevierd in een woning aan de Langestraat. Rond 2.30 uur werd de politie gealarmeerd door omwonenden die last hadden van geluidsoverlast.

Nadat de agenten arriveerden, vertrokken veel feestgangers uit de woning. De politie maakte direct een einde aan het feest. Hierbij zijn geen boetes uitgedeeld. 'Vanwege de grootte van de groep is er prioriteit gegeven aan het beëindigen van het feest en het vinden van de hoofdbewoner', zegt een woordvoerder van de politie. 

Op beelden die op Dumpert geplaatst zijn, is te zien hoe een buurman de aanwezige feestgangers streng toespreekt en hen vervolgens uitscheldt. 'Jullie zijn allemaal ratten! Ik ben heel boos!', schreeuwt hij naar de jongeren.

Niet lang daarna staan twee politieauto's voor de woning. De woordvoerder van de politie laat weten dat de hoofdbewoner die avond niet is aangetroffen en dat de agenten zelf de woning hebben afgesloten.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938