Start van hoofdcontent

Stad

NL
V

Dode op Admiraal de Ruijterweg na val van drie hoog

11 mei 2021, 08.26 uur · Aangepast 11 mei 2021, 15.15 uur · Door Redactie

Op de Admiraal de Ruijterweg in West is vanochtend een man overleden na een val van drie hoog uit een raam. De politie heeft twee jonge mannen aangehouden die in de woning aanwezig waren. 

AT5

De hulpdiensten werden rond 06.30 uur opgeroepen naar de plek. Volgens een ooggetuige werd het slachtoffer onder het glas aangetroffen op de grond.

"Ik hoorde gerinkel van glas en hoorde vlak daarna een jongen schreeuwen", vertelt een overbuurvrouw. Ze schat het slachtoffer begin twintig. "Toen ik ging kijken zag ik een jongen op straat liggen. Een andere jongen liep om hem heen, die ging heel hard schreeuwen." 

Onderzoek

Het slachtoffer is gereanimeerd, maar ter plaatse overleden. De politie doet de hele dag onderzoek naar het incident.  Of er sprake is van opzet of dat het om een ongeluk gaat kan de politie nog niet zeggen. Een deel van de straat is afgezet.

Volgens de buurvrouw is één van de twee huisgenoten geboeid meegenomen door de politie omdat hij zo overstuur was. "Hij is heel erg gaan schreeuwen en was heel emotioneel en is met fietsen gaan gooien."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938