Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Kogelregen in Maassluisstraat, vluchtauto uitgebrand

16 mei 2021, 19.53 uur · Aangepast 17 mei 2021, 15.38 uur · Door AT5 & NH Nieuws

Twee mannen hebben vanavond een auto beschoten in de Maassluisstraat in Nieuw-West. Op straat werden tientallen kogelhulzen aangetroffen. Na de schietpartij is de vluchtauto van de verdachten uitgebrand teruggevonden. 

De politie werd rond 19.45 uur gealarmeerd over de schietpartij. Een getuige meldt dat er meerdere harde knallen kort achter elkaar te horen waren. Zeker een geparkeerde auto is door de kogels geraakt. Ook zijn er kogelgaten in ramen van twee woningen aangetroffen.

Op beelden gemaakt door buurtbewoners is te zien dat de twee mannen na de schietpartij in een Volkswagen Caddy stappen en hard wegrijden. Die auto is kort daarna uitgebrand aangetroffen in de August Vermeylenstraat.

Kort voor de schietpartij heeft de politie op de Cornelis Lelylaan drie verdachten in een auto aangehouden die een automatisch vuurwapen bij zich hadden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. Over eventuele gewonden is niets bekendgemaakt.

Update 17 mei:

Bij de schietpartij blijkt een 27-jarige vrouw te zijn overleden. De drie verdachten die werden opgepakt op de Cornelis Lelylaan werden opgepakt hebben niets met de schietpartij die daarna plaatsvond te maken. Het wapen dat werd gevonden bleek niet echt: het ging om een airsoftwapen, dat leek op een automatisch vuurwapen.

AT5

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938