Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax begint met Berghuis en Antony in de basis tegen Beşiktaş

28 september 2021, 18.13 uur · Aangepast 28 september 2021, 20.48 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Erik ten Hag kiest tegen Het Turkse Beşiktaşvoor dezelfde elf namen in zijn basisopstelling als zaterdag tegen FC Groningen. Dat betekent dat Steven Berghuis de voorkeur krijgt boven Davy Klaassen.

Ajax

Ook Nicolás Tagliafico moet genoegen nemen met een plek op de bank. Blind zal de positie van linksback vervullen. Ten Hag zal met dezelfde namen beginnen als afgelopen zaterdag tegen FC Groningen. Pasveer Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Gravenberch, Álvarez, Berghuis; Antony, Haller, Tadic.

Grote stap

Ajax kan dinsdag een flinke stap zetten in de richting van de knock-outfase van de Champions League als het ook de tweede wedstrijd wint. De Amsterdammers wonnen het eerste duel met Sporting Lissabon (5-1). Besiktas verloor de eerste wedstrijd met 2-1 van Borussia Dortmund.

De wedstrijd begint al om 18.45 uur, daarom roept Ajax de fans op om op tijd te komen. Elke supporter krijgt een extra controle vlak voor de ingang. Dat moet een bewijs zijn uit de coronacheckapp: een herstelbewijs, negatief testbewijs of een bewijs van volledige vaccinatie.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938