Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Bewoner IJburg mishandeld bij overval in eigen huis

8 december 2021, 15.30 uur · Aangepast 8 december 2021, 17.50 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Bij een woningoverval aan de IJburglaan is de 20-jarige bewoner van het huis gewond geraakt. Twee mannen klopten gisteravond rond 23.30 uur aan bij de bewoner aan, toen hij de deur opende drongen de overvallers binnen. 

Inter Visual Studio

Onder bedreiging van een een vuurwapen dwongen ze de bewoner te zeggen waar waardevolle spullen lagen. De man wees het duo naar een kamer in de woning waar ze de spullen buit maakten. 

De bewoner werd tijdens de overval door de overvallers op zijn hoofd geslagen en raakte gewond. Hij moest naar het ziekenhuis voor zijn verwondingen. 

Signalement vrijgegeven 

De daders zijn vermoedelijk gevlucht in een rode auto. De politie zoekt getuigen en heeft een signalement van de daders vrijgegeven. 

Het gaat om twee lichtgetinte mannen tussen de 18 en 23 jaar oud. Beiden zijn ongeveer 1.80 meter lang en waren in het zwart gekleed. Een verdachte droeg een zwarte capuchon, de ander het een zwart petje.

De verdachte die het zwarte petje droeg, heeft een opvallend grote neus en droeg een blauw mondkapje. De andere verdachte had een zwart mondkapje op. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938