Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Mazraoui zinspeelt op vertrek en sprak al met andere clubs

23 januari 2022, 19.05 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Het contract van Noussair Mazraoui loopt komende zomer bij Ajax af en dus kan hij transfervrij een overstap gaan maken. Dat lijkt ook te gaan gebeuren. De Ajacied sprak zelfs al met andere clubs. "Ik wil niet iedereen voor de gek houden. Je kunt het zelf wel invullen als ik, een halfjaar voor het aflopen van mijn contract, nog niet heb bijgetekend."

Ajax won vanmiddag in Eindhoven op bezoek bij PSV met 1-2. Het doelpunt van Mazraoui werd na afloop besproken. "Ik nam hem goed aan, hij ging er lekker in. De aanname is de helft van het werk en ik voelde dat het een goed schot zou gaan worden. Toen viel de bal er ook in."

Discutabel was de bal van Daley Blind voorafgaand aan de goal, maar de VAR besliste dat de bal niet in zijn geheel over de zijlijn was. Ten Hag: "Ik twijfelde natuurlijk ook. Je ziet de bal opkomen, de aanname van Daley was ook niet helemaal goed. Het is moeilijk om te constateren of de bal wel of niet uit is. De beste positie om dit te bepalen had de assistent-scheidsrechter." 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938