Start van hoofdcontent

Stad

nl

Sportwinkel aan de Kinkerstraat overvallen, medewerkers bedreigd met een vuurwapen

31 januari 2022, 19.00 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Drie mannen hebben vanmiddag een overval gepleegd op een sportwinkel aan de Kinkerstraat. De medewerkers van de winkel zijn bedreigd met een vuurwapen. De politie is nog op zoek naar de overvallers.

AT5 / Luuk Koenen

De overval op de sportwinkel vond vanmiddag rond 16.40 uur plaats. In de winkel waren op dat moment drie medewerkers aanwezig. Zij werden met een vuurwapen bedreigd. Volgens de politie zijn de overvallers er met een onbekende buit vandoor gegaan.

Bij het incident raakte één personeelslid lichtgewond. De medewerker werd geslagen met het vuurwapen van de overvallers. Ambulancepersoneel heeft deze persoon ter plaatse behandeld. 

De politie is nog op zoek naar de drie verdachten. Ze zouden gevlucht zijn in de richting van de Nicolaas Beetstraat. Via Burgernet zijn vanmiddag al de signalementen van twee verdachten verspreid. De ene man zou volgens de politie een lange Nike jas dragen en de ander een grijze joggingbroek. De politie waarschuwt omstanders om hen niet zelf te benaderen maar meteen 112 te bellen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938