Start van hoofdcontent

Stad

nl

Explosie bij kapperszaak aan de Hoofdweg in West

16 mei 2022, 07.28 uur · Aangepast 16 mei 2022, 17.01 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Bewoners in de omgeving van de hoofdweg in West zijn vannacht opgeschrikt door een explosie bij de voordeur van een kapsalon. Door de explosie brak buiten het pand brand uit. Er zijn geen gewonden gevallen. Op foto's is te zien dat meerdere panden schade hebben opgelopen.

AT5

De politie kreeg een melding nadat bewoners iets na drie uur 's nachts een harde knal hoorden. Dat bleek niet veel later om de ontploffing van een explosief bij een kapperszaak te gaan. Door de explosie sneuvelde het raam van de toegangsdeur. De brand die uitbrak, had de brandweer snel onder controle.

De voordeur van de kapperszaak werd een dag eerder ook al beschadigd. Toen bleef het bij een ingetikte ruit.

Inter Visual Studio

Bij de explosie raakten de deuren van meerdere panden beschadigd. Een aantal bewoners die boven de kapperszaak wonen, besloot uit voorzorg naar buiten te gaan. Niet lang daarna bleek dat ze veilig terug konden. Op dit moment doet de politie nog onderzoek naar de explosie.

Het gebied is door de politie ruim afgezet. Door specialisten van Forensische Opsporing is sporenonderzoek verricht. De politie is op zoek naar de dader en zoekt getuigen die meer over het voorval kunnen vertellen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938