Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

Enorme drukte verwacht voor concert Ed Sheeran: geen parkeerplek meer

14 juli 2022, 14.41 uur · Aangepast 14 juli 2022, 16.39 uur · Door AT5

Concertorganisator Mojo waarschuwt bezoekers van het concert van singer-songwriter Ed Sheeran om vrijdag niet meer met de auto naar de Johan Cruijff Arena te komen. Alle parkeergarages en parkeerterreinen in de omgeving zijn dan namelijk vol. 

Bezoekers van het concert hebben een email en een sms gehad. "Tenzij je al een parkeerplek hebt gereserveerd, is parkeren in het Arena-gebied niet meer mogelijk op 15 juli", schrijft de concertorganisator. Aangeraden wordt om bij de Rai, in Breukelen, Weesp of Noord te parkeren en dan met de trein verder te reizen.

Vanavond ook concert

De Britse singer-songwriter treedt vanavond ook al op in de Johan Cruijff Arena, maar dan is er nog wel een aantal parkeerplekken beschikbaar. Dat concert is ook nog niet geheel uitverkocht. Voor het concert van morgen zijn geen concertkaartjes meer beschikbaar. 

Er werden alleen mobiele tickets die op naam staan verkocht. Identiteitsbewijzen van bezoekers worden gecontroleerd. Ook moeten tickets digitaal ontgrendeld worden. Bezoekers wordt gevraagd om dat thuis al te doen, omdat het bereik rond de Arena 'beperkt' kan zijn. 

Derde evenement

Het is het derde grote evenement in de Johan Cruijff Arena dit jaar. Op 2 juli vond dance-evenement Sensation White plaats en op 7 juli traden The Rolling Stones op, na een vanwege corona afgelast concert. Beide dagen waren er met hekken minder lange wachtrijen gemaakt dan voor beide concerten van Ed Sheeran.

De deuren van de Johan Cruijff Arena gaan om 16.00 uur open. Het voorprogramma begint om 18.00 uur en Ed Sheeran zelf om 20.15 uur. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938