Start van hoofdcontent

Stad

nl

Bestuurder op P.C. Hooftstraat beroofd van exclusief horloge na fop-aanrijding

15 februari 2023, 17.23 uur · Aangepast 16 februari 2023, 14.36 uur · Door AT5

Een bestuurder in de P.C. Hooftstraat is gisteravond rond half zeven door drie mannen beroofd van een duur horloge. Na een harde klap op zijn auto, stapte hij uit en werd door een man om zijn middel gepakt en vastgehouden. Een andere man stal het horloge. De bestuurder raakte niet gewond. De drie verdachten lopen nog vrij rond. 

Inter Visual Studio

De automobilist staat stil voor een rood stoplicht bij de kruising aan het einde van de P.C. Hooftstraat, als hij een harde klap op zijn auto hoort. Zijn linkerbuitenspiegel blijkt op dat moment scheef te staan en gebroken.

Voor de auto staat iemand met zijn hand in zijn zij. Hij lijkt gewond. Als de bestuurder van de auto uitstapt om te kijken hoe het met de 'gewonde' man gaat, wordt hij gegrepen en bestolen van zijn horloge. De drie mannen rennen vervolgens weg richting de Van Baerlestraat en het Museumplein. 

De recherche en Forensische Opsporing hebben een onderzoek ingesteld naar de diefstal en zijn op zoek naar getuigen. Camerabeelden van beveiligingscamera's, videodeurbellen of dashcams van geparkeerde voertuigen zijn ook welkom, laat de politie weten.  

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938