Start van hoofdcontent

Stad

nl

Man overleden door afgebroken tak in Noord, ook lichaam gevonden in Vondelpark

13 maart 2023, 13.52 uur · Aangepast 13 maart 2023, 21.13 uur · Door AT5

Aan de Buikslotermeerdijk in Noord is een man overleden nadat hij werd geraakt door een naar beneden gevallen tak. De tak brak af als gevolg van de harde wind, bevestigt een politiewoordvoerder. Eerder op de dag werd er ook al een lichaam gevonden in het Vondelpark. 

De man die aan de Buiksloterdijk gevonden werd, lag in een tent die hij in de berm langs de weg had opgezet, meldt een woordvoerder van de politie.

De politie werd rond 14.00 uur gealarmeerd over de overleden persoon. Naast politie en brandweer is er ook een traumahelikopter op de plek afgestuurd. De woordvoerder van de politie laat weten dat het slachtoffer al overleden was toen de hulpdiensten ter plaatse waren. Het gebied werd voor onderzoek enige tijd afgezet.

Het lichaam in het Vondelpark werd aan het einde van de ochtend gevonden. De politie zette bij aankomst een deel van het park af voor onderzoek. Dat gebied werd weer vrijgegeven nadat het lichaam is weggebracht. Een politiewoordvoerder laat weten dat de persoon mogelijk aan een combinatie van alcoholgebruik en onderkoeling is overleden.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938