Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Zes minderjarigen vast voor duwen van man op spoor bij station Bijlmer Arena

8 mei 2023, 15.36 uur · Door AT5

De politie heeft zes verdachten aangehouden in het onderzoek naar de man die op vrijdagavond 5 mei werd mishandeld op het station Bijlmer Arena. De jongens die zijn aangehouden zijn tussen de 15 en 17 jaar oud en komen uit Amsterdam, Amstelveen en Lelystad. De politie laat weten dat vijf van de zes verdachten zich uit zichzelf kwamen melden. 

Inter Visual Studio

Op die vrijdagavond rond 21.25 uur vond de mishandeling plaats, die werd gefilmd en beelden ervan daarna rondgingen op social media. In de video is te zien hoe een grote groep jongens, het nog steeds onbekende slachtoffer slaat en schopt, onder andere tegen zijn hoofd, terwijl hij al op de grond van het perron van het station ligt. 

Wanneer het slachtoffer probeert op te staan, wordt hij vervolgens door de groep op het spoor geduwd. Het slachtoffer was al weg toen de politie bij het station aankwam. De identiteit van het slachtoffer is tot nu toe nog onbekend.

Verdachten 

Omdat de politie hoopt dat het slachtoffer zich nog meldt, is er nu ook een oproep naar het slachtoffer in het Engels gedaan. Ook is de politie nog op zoek naar de verdachte die zich nog niet heeft gemeld en wel betrokken was bij de mishandeling.

"Aan alle andere verdachten in deze zaak doet de politie opnieuw de oproep: meld je en voorkom dat je beelden op een later moment mogelijk getoond worden", aldus de politie. De politie deelde de dag na het incident beelden van de verdachten die het slachtoffer op Bijlmer Arena station mishandelde.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938