Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Man bij Centraal Station mishandeld met fietskettingen door groep jongeren

12 mei 2023, 16.56 uur · Aangepast 12 mei 2023, 17.09 uur · Door AT5

Een 21-jarige man is aan de De Ruijterkade, aan de westzijde van het Centraal Station, mishandeld door een groep jongeren. De groep begon uit het niets met fietskettingen en riemen op de man in te slaan. Hij liep onder andere een zware hersenschudding op. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling.

AT5 / Daniël Rommens

In de nacht van zaterdag 22 op 23 april rond 04.30 uur loopt de man bij de taxistandplaats achter het Centraal Station. De man wordt daar opeens belaagd door een groep van ongeveer tien jongeren. Een vrouw waarmee de man eerder stond te praten probeert de jongeren tegen te houden, maar dat lukt niet. De politie komt snel ter plaatse, maar de groep raakt vervolgens uiteen en rent in verschillende richtingen weg.

De politie is nog op zoek naar de verdachten en naar de vrouw waar het slachtoffer eerst mee stond te praten. Daarnaast gaan zij ervan uit dat de mishandeling is gefilmd door omstanders, zij vragen makers van eventuele beelden om deze te delen met het onderzoeksteam. Ook getuigen die iets hebben gezien of gehoord wordt gevraagd om zich te melden. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938