Start van hoofdcontent

Stad

nl

Johan Cruijff Arena waarschuwt Beyoncé-fans: "Ga niet te vroeg in de rij staan"

18 juni 2023, 07.44 uur · Aangepast 18 juni 2023, 08.54 uur · Door AT5

Beyoncé-fans die vanavond naar het concert gaan van de Amerikaanse superster in de Johan Cruijff Arena, wordt aangeraden om niet te vroeg in de rij te gaan staan. "Er wordt erg warm weer verwacht in combinatie met een hogere luchtvochtigheid", staat te lezen in een oproep van het stadion op Twitter.

Zaterdag waren Beyoncé-fans al vroeg voor het stadion te bekennen

Na de show van gisteravond staat Queen B. vanavond opnieuw met haar Renaissance Tour in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Fans die gisteren naar het concert gingen, verzamelden zich toen al in de loop van de ochtend voor het stadion. Sommigen hadden parasols en paraplu's mee om zich tegen de zon te wapenen.

Omdat er vandaag warm weer wordt verwacht, waarschuwt de Johan Cruijff Arena om vooral niet te vroeg in de rij te gaan staan voor het concert. Het stadion gaat om 17.00 uur open. Verder wordt fans aangeraden om zich goed in te smeren, hun hoofd en nek te bedekken met een doek of petje en om gedurende de dag voldoende te eten en te drinken.

Het kwik loopt vandaag op tot een graad of 27. Lokaal kan een lichte bui vallen, maar op veel plaatsen blijft het droog. Vanavond daalt langzaam de temperatuur en is het drukkend warm, aldus Weeronline. De lucht voelt daarbij klam aan.