Start van hoofdcontent

Stad

nl

Peperdure Rolls-Royce van Hakim Ziyech betrokken bij ongeluk in de Baarsjes

30 juli 2023, 20.25 uur · Aangepast 31 juli 2023, 20.38 uur · Door AT5

Bij een aanrijding tussen twee auto's op de Willem Schoutenstraat in De Baarsjes, in de buurt van het Rembrandtpark, is vanavond veel schade ontstaan. De politie heeft een van de twee bestuurders aangehouden. Een van de twee auto's, een Rolls-Royce, staat op naam van voormalig Ajax-speler Hakim Ziyech. 

Hij zou zelf niet achter het stuur hebben gezeten. Volgens getuigen die AT5 heeft gesproken, had hij zijn auto uitgeleend. Het gaat om een Rolls-Royce Cullinan met een nieuwwaarde van 488.805 euro, die na aankoop ook nog diverse aanpassingen kreeg

De wagen kwam rond 18.30 uur ter hoogte van de Orteliusstraat met een andere auto in botsing. Een buurtbewoner laat aan AT5 weten dat hij een 'harde klap' hoorde. De Rolls-Royce reed vervolgens over een fietsenrek met geparkeerde fietsen heen. Een groot aantal fietsen is verwoest.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. "We gaan uitzoeken wat hier precies gebeurd is", zegt een politiewoordvoerder. "Een van de automobilisten is aangehouden."

Agenten en werknemers van een bergingsbedrijf waren na het ongeluk lange tijd bezig met het opruimen van de schade. De Rolls-Royce is meegenomen door het bergingsbedrijf. 

Ziyech heeft zich niet over het ongeluk uitgelaten. Via Instagram postte hij een dag later wel een zelfportret met iemand anders. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938