Start van hoofdcontent

Stad

nl

Arrestatieteam valt opnieuw woning in Oost binnen in klopjacht op Bretly D.

24 oktober 2023, 15.50 uur · Aangepast 25 oktober 2023, 10.22 uur · Door AT5

Aan de Minahassastraat in Oost is een arrestatieteam van de politie opnieuw een woning binnengevallen in de zoektocht naar Bretly D. De 24-jarige man, die verdacht wordt van een moord in Rotterdam en een steekpartij in Zutphen, werd niet aangetroffen en is nog altijd voortvluchtig.

AT5

Eerder vandaag meldde de politie dat hij zondag in Amsterdam is geweest. Een arrestatieteam viel daarom in de nacht van zondag op maandag een andere woning in Oost binnen. Ook in Arnhem en Doetinchem viel de politie een woning binnen.

D. zou chatboxen als Bullchat gebruiken om met mannen af te spreken. Mensen die op die manier met D. in contact komen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Tips

De politie loofde eerder 25.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot zijn aanhouding en heeft zijn volledige naam en foto verspreid, iets wat uitzonderlijk is. Daarop zouden tientallen tips zijn binnengekomen.

Een woordvoerder van de politie van Rotterdam laat weten dat de tips worden onderzocht en dat die in meerdere gevallen leiden tot een inval, zoals nu twee keer het geval was in Oost. 

Man aangetroffen

Tijdens de inval trof de politie een man aan die lag te slapen in de woning. De man zegt niet de hoofdbewoner van het huis te zijn.

"Ik schrok me een hoedje", vertelt de man aan een verslaggever. Volgens de man vertelden agenten dat ze de inval deden omdat ze naar iemand op zoek waren. Hij vraagt zich af waarom het arrestatieteam niet eerst aanbelde en hoopt dat ze de voordeur komen repareren. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938