Start van hoofdcontent

Stad

nl

11-jarige jongen overleden val in klimhal, slachtoffer was jeugdspeler bij TOS-Actief

3 november 2023, 18.17 uur · Aangepast 4 november 2023, 17.55 uur · Door AT5

De 11-jarige jongen die gisteravond bij klimhal Klimmuur Centraal van tien meter hoog naar beneden viel, heeft het niet overleefd. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie vanochtend. 

Inter Visual Studio / Stefan Roode

De jongen werd na de val ter plaatse gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij alsnog aan zijn verwondingen overleed. 

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er veel mensen getuige waren van de val. "We waren met veel collega's ter plaatse en hebben verschillende getuigenverklaringen kunnen afnemen. Omdat het een heftig ongeval is, kunnen getuigen ook slachtofferhulp vragen."

Speler TOS-Actief

De overleden jongen is een jeugdspeler bij TOS-Actief, zo blijkt uit een bericht op hun website. "Een afgrijselijk bericht en een niet te bevatten verdriet. Dit geeft veel emoties bij zijn team, maar ook bij andere spelers die hem goed kenden en van wie sommigen bij het ongeval aanwezig waren", schrijft de voetbalclub. 

Zaterdagochtend is het team van de overleden 11-jarige bij elkaar gekomen om 'het met elkaar te verwerken'. "We zullen in overleg met zijn ouders op een passende manier verder aandacht geven aan zijn overlijden Hier volgt nog nader bericht over", aldus de club. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938