Start van hoofdcontent

Oost

nl

Politie zoekt man die met kettingslot inslaat op slachtoffer in scootmobiel

15 november 2023, 11.59 uur · Aangepast 30 november 2023, 15.09 uur · Door AT5

De politie is op zoek naar een man die tijdens een ruzie een slachtoffer tegen zijn hoofd heeft geslagen met een kettingslot. Het voorval vond in februari van dit jaar plaats aan de Blasiusstraat in Oost, maar de verdachte is nog altijd niet gevonden. De politie deelt daarom herkenbare beelden van de man. 

Politie

Op 27 februari krijgen de man en het slachtoffer in de scootmobiel het aan de stok met elkaar. De man scheldt het slachtoffer uit en bedreigt het slachtoffer meerdere keren. Op een gegeven moment loopt de ruzie uit de hand en slaat hij met het slot in op het slachtoffer. Op beelden is te zien dat de man zijn arm ver naar achter haalt om vervolgens vol uit te halen met het kettingslot. Het hoofd van het slachtoffer wordt een paar keer geraakt. 

Een paar weken later, op 1 april, komen de twee elkaar weer tegen op straat. Opnieuw krijgt het slachtoffer in de scootmobiel te maken met een scheldpartij en bedreigingen. De verdachte blijft deze keer wel van het slachtoffer af. 

Van de verdachte is, ondanks de duidelijke beelden, geen spoor te bekennen. De politie hoopt met het delen van de beelden achter de identiteit van de man te komen en hem zo op te sporen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938