Start van hoofdcontent

Stad

nl

Overwegend zonnige eerste paasdag, morgen minder regen dan verwacht

31 maart 2024, 08.49 uur · Aangepast 31 maart 2024, 09.02 uur · Door AT5

Eerste paasdag start bewolkt en af en toe is er kans op een bui. Vanmiddag daarentegen zal de zon wat vaker schijnen en het blijft dan ook lange tijd droog. Maximum temperatuur is vandaag 16 graden en daarmee is het een betere dag dan tweede paasdag. Wél zal er morgen minder regen vallen dan verwacht. 

Inter Visual Studio / Vivian Tusveld

De temperatuur daalt vanavond naar 6 tot 8 graden. Er trekken dan een aantal buien over het land richting het noorden. Sommige buien zijn wat steviger met onweer en kans op hagel. Komende nacht verlaten de buien het noorden en het blijft een tijd droog. 

Normaal lente weer 

Het vooruitzicht naar tweede paasdag liet eerder een flinke hoeveelheid regen zien, maar toch lijkt de neerslag mee te vallen. In de middag wordt het op een lokale bui na droog en soms schijnt de zon. Daarmee is het helemaal geen slecht weer voor buitenactiviteiten. Ook in de avond zal het overwegend droog blijven. 

Bij een matige en aan de kust vrij krachtige zuidwestenwind wordt het morgen 11 graden aan de noordwestkust tot 13 graden in het zuidoosten. Voor de tijd van het jaar zijn dit normale temperaturen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938