Start van hoofdcontent

Oost

nl

Vrouw (37) meerdere keren gestoken bij woning op Zeeburgereiland, 57-jarige man aangehouden

6 april 2024, 10.45 uur · Aangepast 6 april 2024, 16.02 uur · Door AT5

Een 37-jarige vrouw is aan het begin van de ochtend meerdere keren gestoken bij een woning aan de Kees Broekmanstraat op het Zeeburgereiland in Oost. De politie heeft ter plaatse een man van 57 jaar aanhouden voor de steekpartij. De vrouw is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. 

De steekpartij vond rond 09.00 uur plaats op de galerij bij de woning. Politie en meerdere ambulances werden opgeroepen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen vanuit Rotterdam, maar die werd later geannuleerd. De vrouw is met spoed door de ambulance richting het ziekenhuis gebracht, ze zou meerdere keren zijn gestoken.

Op foto's is te zien dat twee kinderen door de politie zijn opgevangen. Volgens buurtbewoners waren de twee aanwezig bij het incident. De politie kan dat op dit moment niet bevestigen. 

Wat de precieze aanleiding was voor de steekpartij, kan nog niet over worden gezegd. Volgens buurtbewoners die AT5 heeft gesproken zijn de verdachte en het slachtoffer ex-partners. Ook dat kan de politie niet bevestigen. Rechercheurs doen op dit moment nog onderzoek in de woning en bij de galerij. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938