Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

21-jarige Amsterdammer opgepakt op verdenking van neersteken vrouw in Muiden

14 april 2024, 22.43 uur · Aangepast 14 april 2024, 23.02 uur · Door AT5

Agenten hebben vanmorgen bij de Muidertrekvaart in Muiden een 21-jarige Amsterdammer opgepakt op verdenking van een steekpartij. Het slachtoffer, een 18-jarige vrouw, raakte volgens de politie flink gewond. 

AT5

Rond 9.45 uur werden meerdere ambulances, een mobiel medisch traumateam en de politie gealarmeerd. De politie laat vanavond weten dat het slachtoffer in een auto die stilstond onder een viaduct gestoken is. Het slachtoffer wist uit de auto te ontsnappen, maar de dader kwam achter haar aan en mishandelde haar. 

Even later hielden agenten de verdachte aan. Hij had zich verstopt in de bosjes. De Amsterdammer is naar het politiebureau overgebracht. Het slachtoffer, dat in Zaandam woont, moest in het ziekenhuis behandeld worden aan haar verwondingen.

Na de steekpartij bleef de omgeving nog lange tijd afgezet. "De politie was sporenonderzoek aan het doen bij een achtergelaten Citroën C1 met ook allerlei gele 'evidence markers'", liet een omstander die vanmiddag langsreed weten. 

De politie zegt dat er een vrouw langsfietste tijdens de mishandeling en vraagt haar zich te melden. De informatie van deze getuige zou belangrijk zijn voor het politieonderzoek.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938