Start van hoofdcontent

Stad

nl

Concert Burna Boy in Arena gaat niet door

2 mei 2024, 15.23 uur · Aangepast 2 mei 2024, 22.50 uur · Door AT5

De show die zanger Burna Boy op 9 juni in de Johan Cruijff Arena zou geven, gaat toch niet door. Volgens Bon Bon Entertainment, de organisator van het concert, komt dat door 'onvoorziene omstandigheden waardoor we onze hoge standaarden niet kunnen waarborgen.'

AT5

Volgens Burna Boy is het de schuld van de organisatoren dat het concert niet door kan gaan. Op Instagram zegt de Nigeriaanse zanger dat ze bepaalde contractuele verplichtingen niet is nagekomen. Mensen die een kaartje hebben gekocht krijgen binnen dertig dagen hun geld terug, zo belooft de artiest.

Het management van Burna Boy wil tegenover AT5 niet reageren op de afgelasting, maar zegt dat de artiest later meer uitleg zal geven over wat er precies mis is gegaan. De Johan Cruijff Arena en Bon Bon Entertainment waren niet bereikbaar voor een reactie.

Burna Boy wordt gezien als een van de grootste namen binnen het Afrobeats-genre. Het is niet de eerste keer dat een Nederlandse show van hem moest worden geannuleerd. Vorig jaar gebeurde dat namelijk al eens in Gelredome in Arnhem. Dat concert werd pas geannuleerd toen de toeschouwers al uren binnenstonden. Het concert werd uiteindelijk een maand opgeschoven.

De verklaring van Burna Boy - Instagram

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938