Start van hoofdcontent
nl

Marjolein Keuning voor veel geld uit de kleren

24 november 2009, 15.07 uur · Aangepast 24 november 2009, 18.12 uur

Marjolein Keuning wijst een Playboyshoot niet meteen af. De actrice laat aan tijdschrift Grazia weten dat het blootblad dan wel met een flink bedrag over de brug komen.

“Ik heb altijd gezegd dat ze me niet kunnen betalen. Als ik het ooit doe, dan weet je dat ik er ontzettend veel geld voor krijg. Maar goed, misschien ben ik over een paar maanden zo goed getraind dat ik zeg: Kom maar op”, aldus Keunings, die momenteel te zien is als Maxime Sanders in Goede tijden Slechte Tijden. Toch vindt de 47-jarige actrice de verdiensten voor een naaktshoot maar mager. “Ik heb ooit eens iets gehoord over 75.000 gulden, dat vind ik echt te weinig.”

Het zou niet de eerste keer zijn dat Keuning uit de kleren gaat. In 2005 verscheen er een naaktfilmpje van haar op internet, een fragment uit niet uitgezonden opnames van het AVRO-programma Villa Borghese. Keunings laat weten dat dat haar geen bal interesseert, omdat ze ook naakt op televisie is geweest. De actrice was er echter niet zo van gecharmeerd dat er een naaktshot uit de serie op de voorpagina van De Telegraaf stond. “Het was heel irritant dat zij dat als nieuws brachten en heel Nederland mijn lichaam naakt zag, terwijl ik er niks voor betaald kreeg. Dat vond ik vals.”