Start van hoofdcontent

Stad

nl

'Edgar Davids mishandelt vrouw in Tuschinski'

6 september 2010, 16.53 uur · Aangepast 18 november 2011, 11.05 uur

Een vrouw heeft aangifte gedaan tegen Edgar Davids. De oud-Ajacied zou haar zaterdag in bioscoop Tuschinski meerdere malen hebben geslagen.

Dat bevestigen diverse bronnen aan AT5. De vrouw zat met een vriendin in een bioscoopzaal toen Davids binnenkwam met een groep mensen, onder wie zijn verloofde Olcay Gulsen.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de voetballer en de twee vrouwen over de zitplaatsen, waarvan Davids beweerde dat hij ze gereserveerd had. De vrouw en haar vriendin stonden op en wilden weglopen, waarna Davids haar in haar rug zou hebben geslagen. Toen ze zich omdraaide, kreeg ze een klap in haar gezicht van de voetballer. Ze liep daarbij een blauw oog op. Davids zou de bioscoop daarna zijn ontvlucht.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling bij de politie. De bewakingsbeelden uit Tuschinski zijn in beslag genomen voor het onderzoek. Davids heeft zelf ook aangifte gedaan.

Het is niet de eerste keer dat dat Davids in verband wordt gebracht met mishandeling. In 2002 deed zijn ex-vriendin aangifte van huiselijk geweld. Die zaak werd uiteindelijk geseponeerd wegens gebrek aan bewijs.

De 37-jarige oud-Ajacied maakte recentelijk bij het Engelse Crystal Palace zijn rentree in de voetballerij.