Start van hoofdcontent

Stad

nl

Breuken in gezicht na mishandeling

7 februari 2012, 11.55 uur · Aangepast 7 februari 2012, 15.13 uur

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling aan de Postjesweg.

Op vrijdagavond 3 februari stapt een 29-jarige man rond 18.30 uur uit de metro op de halte Postjesweg. Hij loopt, samen met een meisje, de brug over richting de Jan Tooropstraat. Het meisje loopt rechtdoor, de man slaat linksaf richting de Karel Klinkebergstraat.

Na ongeveer honderd meter hoort hij voetstappen achter zich. Wat er daarna gebeurt is niet bekend. Als de man bij kennis komt is hij vreselijk gewond. In het ziekenhuis worden kneuzingen, een gecompliceerde breuk aan zijn oogkas, een gebroken neus en drie gebroken tanden vastgesteld.

Omdat niemand precies weet wat er die avond gebeurd is, is de politie op zoek naar getuigen. Het vermoeden bestaat dat de man is gevolgd bij het uitstappen van de metro. Mensen die dit hebben gezien, wordt dan ook gevraagd zich te melden.

Het slachtoffer droeg ten tijde van het incident een donkerblauw Adidas trainingsjack met witte strepen en een zwarte, effen trainingsbroek. Op zijn rug had hij een zwart met grijze rugtas van het merk North Face, over zijn schouder droeg hij een donkerkleurige sporttas. De man heeft donker, gemillimeterd haar.