Start van hoofdcontent

Stad

NL
V

'Yab Yum wordt bordeel vol seksrobots'

19 april 2012, 13.33 uur · Aangepast 12 juni 2012, 16.32 uur

Yab Yum wordt een bordeel met seksrobots. Geen mensenhandel, soa's en echt vreemdgaan is het ook niet!

Dat voorspellen Ian Yeoman en Michelle Mars, twee onderzoekers aan de University of Wellington (in Nieuw-Zeeland). Ze schreven de paper 'Robots, men and sex tourism', waarin ze vooruitblikken hoe seksrobots in 2050 allerlei problemen oplossen waar je nu nog tegenaan loopt met betaalde seks.

Ze concentreren zich in hun voorspelling op Amsterdam. In Yab Yum zijn er in 2050 zo'n honderd mooie meiden in lingerie. Je kunt als klant kiezen tussen verschillende modellen, leeftijden en talen. Ze doen alles van een massage tot nou ja, alles

Je hoeft je geen zorgen te maken om mensenhandel en de seksrobots zijn zo schoon dat je veilig zonder condoom je gang kunt gaan. Het taboe op hoerenlopen is daarmee zo goed als verleden tijd, voorspellen de wetenschappers. Het enige probleem is dat de robots zó goed zijn, dat echte prostituees de concurrentie niet aankunnen en een andere loopbaan moeten kiezen.

Een grote vraag is volgens de paper of seks met een robot telt als vreemdgaan. Of is het hetzelfde als masturbatie met bijvoorbeeld een vibrator? Het antwoord op deze boeiende vraag maken we mee in 2050.