Start van hoofdcontent

Stad

nl

Telegraaf: kleding Badr Hari in beslag genomen

10 juli 2012, 11.52 uur · Aangepast 19 februari 2013, 17.09 uur

Volgens De Telegraaf onderzoekt de politie of vechtsporter Badr Hari toch betrokken is geweest bij een zware mishandeling afgelopen weekeinde tijdens dancefeest Sensation. Daarom hebben agenten zijn kleding in beslag genomen.

De recherche zou twijfelen aan de lezing van Badr Hari dat hij niets met de vechtpartij van doen had, maar stuit bij het onderzoek op een muur van zwijgzaamheid. Diverse getuigen zeggen doodsbang te zijn in verband met de gewelddadige reputatie van Badr Hari.

Volgens de krant ligt het slachtoffer, de in de reiswereld bekende multimiljonair Koen Everink, zwaargewond in een ziekenhuis. Er zouden maatregelen zijn genomen om de veiligheid van Everink in het ziekenhuis te garanderen. Everink heeft door schoppen en trappen ernstig beenletsel en zal mogelijk nooit meer normaal kunnen lopen. Daarnaast heeft hij door vuistslagen diverse breuken in zijn gelaat.

Een woordvoerder van de politie zegt in een reactie op het verhaal dat de zaak inderdaad wordt onderzocht, maar dat de informatie die De Telegraaf heeft niet via woordvoering van de politie komt. Over in beslag genomen kleding en of Badr Hari uberhaupt verdachte is in de zaak doet de politie geen mededelingen.