Start van hoofdcontent
NL
V

Paragnost voorspelt relatiebreuk Estelle

21 december 2012, 16.05 uur · Aangepast 22 december 2012, 20.32 uur

In het tijdschrift ParaVisie onthullen paragnosten een flink aantal voorspellingen voor 2013. Een van hen voorziet dat Estelle haar relatie met Badr Hari beëindigt.

ParaVisie wordt gezien als een toonaangevend tijdschrift op het gebied van spiritualiteit en gezondheid, aldus Het Parool. In de januari-editie van het maandblad nemen dertien bekende en gerenommeerde paragnosten 2013 onder de loep.

Op het gebied van showbizz levert dat een aantal concrete verwachtingen op. Zo zouden er nieuwe programma's komen in de categorie Boer zoekt Vrouw: Boerin zoekt man, BN'er zoekt partner, Asielzoeker zoekt vriend(in). Ali B gaat naar verwachting Máxima en Willem-Alexander interviewen en Bram Moszkowicz zou een eigen televisieprogramma krijgen.

Paragnost Liesbeth van Dijk gelooft niet in de voorspellingen van ParaVisie. Tegenover de Privé zegt ze te verwachten dat Estelle en Badr juist bij elkaar blijven en dat 'haar liefde voor Badr Hari puur is.' Van Dijk denkt dan ook dat het stel juist bij elkaar blijft en vermoedt zelfs dat Estelle binnenkort zwanger zal raken.