Start van hoofdcontent
nl

Top vijf mooiste royals

29 januari 2013, 15.54 uur · Aangepast 25 april 2013, 02.28 uur

Aanstormend koningin Máxima is niet de enige bevallige koninklijke dame in de Nieuwe Kerk op 30 april. Hier zijn er nog vijf die we mogen verwachten op de dag van de abdicatie in Amsterdam.

Zweden heeft niet één, maar twee charmante prinsessen in de aanbeiding. Kroonprinses Victoria, die vroeger nog weleens in verband gebracht werd met Willem-Alexander, zal er zeker zijn. En hopelijk neemt ze ook haar blonde zusje Madeleine mee.

Eén van de mooiste prinsessen is Kate Middleton, die tegen die tijd met een opvallend buikje zal rondlopen vanwege haar zwangerschap. Waarschijnlijk is haar zusje Pippa er niet bij, maar we kunnen stiekem blijven hopen...

Verder mag prinses Letizia natuurlijk niet ontbreken. De voormalige journalist is sinds 2004 de vrouw van kroonprins Felipe van Spanje. En in de top 5 hoort natuurlijk ook koningin Rania van Jordanië. In principe zijn er vooral Europese koningshuizen vertegenwoordigd 30 april, maar de royals uit Jordanië zijn doorgaans altijd welkom bij feestjes in Nederland.