Klaassen: 'Het was een redelijk makkelijke overwinning'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 21 februari 2016, 19.37 uur

'We kwamen de eerste twintig minuten er niet echt doorheen en creëerden weinig kansen. Daarna komen we er beter in en creëren we wat kansen. Alleen scoren we nog niet. Maar uiteindelijk was het een redelijk makkelijke overwinning', aldus Davy Klaassen over de 3-0 overwinning van Ajax zondagmiddag.

'We hebben vandaag veel kansen gemist. Zeker in de tweede helft. Je wil het liefst zoveel mogelijk scoren. Maar uiteindelijk is de 3-0 prima denk ik', aldus de middenvelder. Over zijn doelpunt: 'Ja die was lekker. Goede pass van Robert Murić. Toen was het een makkie.'

De 19-jarige Kroaat Murić debuteerde zondag voor Ajax. 'Hij deed het heel goed. Wij weten natuurlijk wat hij kan, we zien hem vaak op de training. Maar wat hij vandaag liet zien, dat belooft veel goeds', zegt Klaassen.