Start van hoofdcontent

Stad

nl

Politie zoekt niet één maar twee schennisplegers bij Uilenstede

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 17 februari 2015, 12.01 uur

In de omgeving van Uilenstede in Amstelveen is niet één maar zijn er twee schennisplegers actief. De politie is extra aan het surveilleren in het gebied.

De politie maakte vorige week melding van een incident in de lift van Toren A. Een man zou samen met een tienjarig meisje de lift zijn ingegaan en vervolgens zijn geslachtsdeel hebben laten zien. Hetzelfde zou hij ook bij een studente in het gebouw hebben gedaan. Het gaat om een blanke, dikke man van rond de 30 jaar oud. Hij heeft donker haar en is kalend. Hij droeg een zwarte jas tot op de heup en een blauwe spijkerbroek.

Tweede schennispleger
Een tweede man valt vrouwen lastig op het bospaadje dat ten noorden van Uilenstede ligt, van de Kalfjeslaan naar het metrostration. Deze man is wel bekend bij de politie, hij is al twee keer eerder aangehouden maar zijn zaken lopen nog. Daarom is de man op vrije voeten.

De wijkagent vraagt omwonenden goed op te letten en eventueel foto's te maken mochten ze één van de twee mannen tegenkomen. 

Lees ook: Man toont geslachtsdeel aan 10-jarig meisje op Uilenstede

We willen deze man zsm aanhouden. Help mee en bel. Waar kan, maak een foto. We gaan meer toezicht concentreren op Uilenstede

— Fred Kuiper (@polUilenstede) February 17, 2015