Start van hoofdcontent

Stad

nl

Politie geeft signalement daders Heemstedestraat vrij

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 7 augustus 2015, 19.05 uur

De politie heeft een signalement vrijgegeven van de twee mannen die afgelopen dinsdag een zeer gewelddadige woningoverval pleegden in de Heemstedestraat.

Twee daders, die zich voordeden als agenten, drongen die middag rond 13.30 uur de woning binnen. Ze bonden het aanwezige echtpaar vast en mishandelden de twee ernstig. 'Ze bleven maar slaan', vertelde de zoon van het echtpaar (86 en 87) woensdag al in gesprek met AT5.

Signalement
Een woordvoerder van de politie laat vrijdag aan AT5 weten dat de daders twee licht getinte mannen waren. Beide heren waren volledig in het zwart gekleed, eentje droeg een pet, had een stoppelbaard en was slank gebouwd. De tweede verdachte wat steviger. De leeftijd van de daders is onbekend. 

Beelden
'Ik heb er bij het rechercheteam op aangedrongen om als er beelden zijn, ook al is het maar een héél klein stukje, direct contact op te nemen met de officier van justitie, zodat het materiaal naar buiten kan worden gebracht', stelt woordvoerder Rob van der Veen. 'Maar op dit moment hebben we hier nog niet de beschikking over'.

Lees ook: Zoon geeft foto's ernstig mishandelde vader vrij 

Mensen die afgelopen dinsdag rond 13.30 uur iets gezien hebben wat mogelijk met deze zaak te maken heeft, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto ingestuurd via AT5 Whatsapp (06-51190938)