Start van hoofdcontent

Stad

nl

Tweede schutter vergismoord Djordy Latumahina is nog voortvluchtig

4 april 2017, 22.58 uur

Eén schutter loopt nog vrij rond. Twee andere uitvoerders die betrokken waren bij de vergismoord waarbij Djordy Latumahina werd doodgeschoten zitten nu vast, zegt de politie.

Zo'n 50 tips kwamen sinds de uitzendingen vorige week dinsdag  van Bureau 020 en Opsporing Verzocht. De politie liet uitgebreid beelden zien van de drie mannen die betrokken waren bij de dood van Latumahina. 

Eén is nu nog voortvluchtig, hij wordt gezien als één van de twee schutters. Het gaat om een blanke man met een donkerblauwe jas met capuchon, een lichte spijkerbroek en donkere schoenen met witte zolen. De tweede en de bestuurder van de vluchtauto zitten vast. 

Lees ook: Dossier: alles over de moord op Djordy Latumahina 

Zes arrestaties
Vijf verdachten werden dinsdagochtend opgepakt. De recherche maakte ook bekend dat Djordy het slachtoffer was geworden van een persoonsverwisseling.

De 31-jarige Djordy Latumahina werd 8 oktober vorig jaar doodgeschoten in een parkeergarage aan het Koningin Wilhelminaplein. Hij zat in zijn auto met zijn vriendin en 2-jarige dochter toen hij onder vuur werd genomen. Latumahina overleed aan zijn verwondingen, zijn vriendin raakte ernstig gewond. Zijn dochtertje bleef ongedeerd.

Lees ook: Doodgeschoten Latumahina (31) was actief in reclamewereld en uitgaansscene