Start van hoofdcontent

Stad

nl

Nog geen bruikbare aanwijzingen gevonden na zoektocht vermiste Sabrina

9 mei 2017, 12.32 uur · Aangepast 9 mei 2017, 17.40 uur

In Zuidoost is vanochtend een grote zoekactie naar de 30-jarige Sabrina Oosterbeek geweest. Ruim 70 agenten kamden een gebied uit tussen haar woning aan het Geldershoofd, de Gooiseweg, de A9 en de metrolijn.

Sabrina Oosterbeek wordt al sinds 8 maart vermist. Zij werd voor het laatst gezien op camerabeelden toen ze haar woning 's nachts verliet. Haar telefoon heeft die nacht nog een signaal afgegegeven in het gebied waar nu gezocht wordt.

Buurtbewoners kijken op van de grote politiemacht die het gebied afspeurt. 'Het is heel angstig. Dit is normaal zo'n vredelievende wijk. Het is heel prettig hier', zegt een van de bewoners. Een ander zegt blij te zijn met de inspanning van de politie: 'Ik weet nu in ieder geval hoe het gaat als ik vermist ben. Maar het blijft natuurlijk heel naar.'

Lees ook: Politie flyert al hele dag in Zuidoost voor vermiste Sabrina

De politie hoopte door middel van de zoekactie aanwijzingen te vinden, maar vooralsnog heeft de actie nog niks opgeleverd. 

#politie gaat in #zuidoost zoeken naar sinds 8 maart vermiste Sabrina Oosterbeek #at5 #amsterdam pic.twitter.com/7fYZPFw2RT

— jasper (@javans73) May 9, 2017